Kategori Arkiv: Voksenbasen dk

Stor pik i røven i dag en eller to ord

stor pik i røven i dag en eller to ord

fra det virkelige liv Jeg er en flot langbenet pige p 23 r, har langt lyst h r og er meget feminin. Jeg har store faste bryster og elsker liderlige. Nu til historien Du skal h re om den f rste gang. Jeg bnede munden og lod fars store pik ind i munden og smagte p hans safter. Min fars ar - Gratis Danske Sexnoveller og erotiske historier Jeg ville gerne have mere af det Forfatter: Digitalo. Jeg gik i f rste klasse dengang,. For at kunne kommentere og stemme, skal du oprette dig som bruger. Digitalo 07:28Tom for ord giver 5 stjerner - hold. stor pik i røven i dag en eller to ord

Stor pik i røven i dag en eller to ord - Angela, den gravide

Hun så også sin mors store patter der dinglede frem og tilbage i takt med hun blev kneppet. Nej det har jeg ikke lyst til siger Morten. Pia stod og rystede sin orgasme ind i munden på sin liderlige mor som fik den søde orgasme at smage og så kom hun selv. Sammen havde vi lavet pølser med spaghetti og det smagte virkelig godt. Faktisk var det utrolig ophidsende. Synet af den havde fulgt mig hele dagen. Angela troede det var løgn da hun så sin søns store tykke pik totalt forsvinde helt op i sin datters fisse. Spørger en skræmt pigestemme oppe fra vores sovepladser under loftet. Fati beder mig om ikke at bolle ham i røven, men jeg gør ham klart at hans røv skal være den første i dag og at han ligeså godt kan indstille sig på den kendsgerning. Han åbner munden og slikker løs. Jeg er vild, det er for meget og jeg krammer min pik og da Morten skriger og sprøjter hans sæd ud over min ryg, går den på mig som aldrig før. Hans pik står lige op i luften og jeg befaler pigen at kærtegne drengens flotte og relativ store pik. Angela løftede op i den blå gule nederdel og begyndte at lege med sin datters fisse udenpå de små trusser. Jeg var ophidset ved tanken om at Jens måske ville komme og lure. Jeg gik nu hen til det sted hvor jens stod på den anden side af hegnet vendte mig om og bukkede mig ned så nederdelen gled op, Jens havde nu frit udsyn til min nøgne numse jeg stod.

Det var: Stor pik i røven i dag en eller to ord

Og det gjorde Kevin. Jeg holder hende fast om kussen og hendes safter løber ud af hende, før hun falder udmattet sammen på gulvet. Den var meget stor! Hårene føltes mærkeligt på min luksus thai massage eventyrpigerne tunge. Safterne løb nu ud af min våde kusse jeg kunne næsten ikke vente med at få pikken op i mig men jeg var lidt nervøs for pikken var stor og måske gjorde det ondt i min kusse. Han kigger på min nu meget stive og store pik (jeg har en stor pik). Jeg kunne knap have hans pikhoved i munden. Hun begynder at presse og jeg holder pikken lige på centrum og med et stort støn fra hende glider hovedet indenfor. Jeg tog fat om hans nosser med den ene hånd og masserede hans pik med den anden hånd frem og tilbage frem og tilbage. Kevin lænede sig lidt frem og begyndte at kysse sin mor mens han kneppede frem og tilbage i sin søsters stramme fisse. Jeg satte mig på knæ på en bænk, som var i vores have jeg havde ikke fået nok jeg var plask våd i mellem benene. Derefter blev de alle lagt på alle fire med ansigtet ned i gulvet og Gulsada i midten, spredte baller og velsmurte røvhuller og en min pik som skiftevis fandt bund i de dejlige dybe røvhuller. Morten lægger sig på knæ og tager forsigtig om min pik. Men det rørte ham ikke. Jeg er en flot langbenet pige på 23 år, har langt lyst hår og er meget feminin. Det føltes underligt i min egen tissemand. Morten får besked på at give Gulsada den store slikketur. Dernæst trøstede han mig med, at jeg selv en dag ville få en kæmpestor tissemand. Jeg tror han gerne vil op i røvhullet på mig. Det var noget vi havde sammen. Jeg lagde munden på hans lår og kyssede lidt frem og tilbage. Han er jo min helt. Han smed mig over skulderen og bar mig ned i køkkenet til morgenmad. Han lå på ryggen med et lille lagen over sig. Jeg forlanger nu at Fati lægger sig ind over stolen, med hænderne bundet. Tag fat i hver din balle og spred dem. Men jeg får givet hende en røvfuld hun aldrig vil glemme og efter 1-2 minutter siger hun. Da jeg så hans fødder kravlede jeg ned for at lugte til dem. Jeg bevægede mig op og ned op og ned å det var dejligt, og imens jeg sad og red på hans store lange stive pik masserede han mine bryster.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Stor pik i røven i dag en eller to ord"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *